Stronger Life

Veckans spännande mål

Hej måndag ! Det är en ny vecka och nya möjligheter att starta upp veckan på bästa sätt. Jag brukade träna på morgonen men just nu har jag halkat efter rätt rejält så jag avvaktar med det tills jag fått mitt nya träningsschema och tills jag kommit in i rutinen igen. Jag har verkligen missbrukat allt och gått upp rätt mycket igen, ca 3 kg och det är mycket på lilla, korta mig. Jag har inte samma ork längre, är trött konstant och lättirriterad. Jag har ätit så dåligt att huden säger ifrån, skräpmat och snacks får mig att få utslag, acne och knott så nu har jag fått nog. Stora magen ska bort, acne får inte blomma upp, orken ska tillbaka och smärtan i kroppen ska väck. Snälla rara, åren går och det är väl för jävligt om man inte kan visa sina barn att ha bättre kärlek till sig själv än såhär!

Veckans mål:

? Få in 4 träningar denna vecka, jag behöver verkligen röra på kroppen. Jag har börjat få ont igen och nu vill jag känna mig stark och bra i kroppen.

? Få in 7 dagar av bra kost, inte en enda dag med onyttighet tills jag kommit tillbaka på banan. Bort med socker, frestelser och onödigt ätande. Inga ursäkter om saltapinnar eller med pepparkakor, nu räcker det, inget mer philadelfia på knäcke, inget mer grädde på bananpannkakan, vill man nå ett mål så får man lägga undan sånt ett litet tag.

? Komma igång med körkortet. Första delen blir att boka tid för synundersökning så att jag kan be om körkortstillstånd.

? Gå upp på morgonen tidigt och plugga 30 minuter Teori innan jag väcker barnen, i minst 3 dagar denna vecka.

 

familjeliv-strongerlife

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.