Så uppvaktad! – Stronger Life

Stronger Life

Så uppvaktad!

Vilken härlig dag jag har haft idag. Första dagen tillbaka till kontoret och wow vilka fina människor jag har runt omkring mig!! Jag blir så rörd av de fina personerna runt omkring mig. Vänner, kollegor, människor som uppvaktar mig, som väntat in mig sedan förra veckan för att kunna fira min födelsedag.

Jag kom till min arbetsplats med överraskningen att ha en ballong som varit där och väntat sedan 1 vecka tillbaka. Jag hade postitlappar med varje bokstav G R A T T I S och hjärtan, jag hade choklad, bars och en liten påse med en present i. Där i låg det trådlösa hörlurar!! I en annan kartong låg det två jättefina guldskålar med ljus i som doftade ljuvligt.

WOW, vilka människor jag har. Vad har jag gjort för att förtjäna dessa personer i mitt liv!?

work-kollegor-vanner-familj-karlek

När jag kom hem idag, så försökte jag träna, jag var laddad men tyvärr tog min huvudvärk över och jag fick avbryta innan de två sista övningarna blev klara.
Jag har varit orolig för min dotter som hade ont i magen, så jag tog mig verkligen tid att vara med henne idag, fånga upp henne och lyssna in till vad hon har att dela med sig av. Det hände en del saker, sånt som gjorde henne irriterad, frustrerad, stressad och slutligen ledsen. Allt på en och samma eftermiddag och det mesta bara pga Snapchat. Jag avskyr dessa telefoner. Vad gör de för nytta egentligen?! Barn kan inte bete sig i verkligheten ens så hur ska de kunna bete sig bakom en skärm, på sociala medier. Och vilka vuxna har koll? Tror inte många föräldrar har koll på vad deras barn gör eller skriver på mobilerna/sociala medier.

Jag står på allvar och funderar på om jag borde radera apparna eller bara ta bort hela mobiltelefonen. Men jag tänker att apparna (snapchat mm) kanske räcker. Ja jag vet inte.

Hur ser ni på att/om era barn har snapchat, Tik Tok och andra sociala medier?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.