Happy Singles day!! – Stronger Life

Stronger Life

Happy Singles day!!

Innehåller annonslänkar

Yes ni vet vad det är för dag nu då? Jajamänsan, det är Singles Day all day long. Det är singlarnas dag och det ska vi fira och hur gör man det? Jo man tar hand om sig själv. Jag tycker ju att vi har lite väl många dagar att fira numera och det kan lätt bli lite larvigt. Men samtidigt är det kanske just det som gör vardagen lite skojigare, när man har lite mer att fira. Allt handlar ju inte om att shoppa tills man droppar. Man kan ju ta hand om sig på olika sätt. Jag tex tycker om att köra spa hemma, måla naglarna, hårinpacka håret, fixa min garderob snygg, ordna mina papper (ja jag vet sjukt men sånt får mig att må så bra) eller träna. Jag gör allt för att må bra i själen om det är en dag för mig. Däremot har jag “me time” lite allt för sällan. Så jag borde absolut tänka mer på det och en dag som denna borde jag absolut ta vara på mig själv mer. Även om jag inte är singel.

Just nu har jag fler erbjudande jag kan ge er:

Hos Ellos kan ni få 30% rabatt på allt från Ellos egna kollektioner & 20% på allt från Ellos Home!
Hos Jotex får ni 20% rabatt med rabattkoden “SINGLESDAY”
Hos Cocopanda får ni 25-60% rabatt på över 8000 produkter
Hos Asos får ni 20% rabatt med rabattkoden “ASOS4U”

Men mitt sätt att ta hand om mig själv på, är att träna! Jag ska direkt efter jobbet, raka vägen till gymmet! Jag längtar och det ska bli så skönt.

Hur tar du hand om dig själv?

 

1. CRAFT Singlet / 2. CASALL Keep cold yoga bottle / 3. CRAFT Tee / 4. CASALL Yoga Mat / 5. CRAFT 3/4 / 6. YOGIRAJ Studio Classic Yogamatta / 7. YOGIRAJ Meditation Cushion / 8. KORA ORGANICS Aromatherapy / 9. CRAFT Sport-BH / 10. CASALL Yoga Mat / 11. CRAFT Tights / 12. CRAFT Hood / 13. YOGIRAJ Yogamatta Bag / 14. GRÖNA GREDELINA yoga clean / 15. CRAFT Tee

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.