Stronger Life

Det är FARSDAG och en annan sak..

God morgon söndag och farsdag!! Vad mysigt att få fira farsdag faktiskt. Både min egna far och min make. Däremot hade vi inte tänkt att fira det så mycket från vår egna sida, alltså jag som fru, för det är barnens far men något skoj tycker jag att man kan göra ”åt” barnen till sin far för att visa uppskattning. Så som att skämma bort han med massage, spa, en middag ute med familjen i lugn och ro eller något liknande som är avkopplande och mysigt.

Min egna far firar jag också såklart, dock är han mer jobbig på att ta emot fina gester. Han tycker sånt är trams, inte ska väl han..

Vi får se hur dagen blir, vi har farsdag att fira, barnkalas att gå på, träning att utföra och aktivitet att gå på samt ett hus att städa, tvätt att vika, hår som ska tvättas x 3 och massa matlådor att ordna. Det är söndag mina vänner, let the stress begin. 🤦🏻‍♀️

Hörrni, en sak jag såg igår. Min förre-detta grannes dotter var ute i ett centrum och där stod hon och rökte. Alltså lilltjejen är bara 11-12 år! Jag fick så ont i magen av det hela, Vi var ute hela familjen, vi gick lite längre bort och jag ville inte gå fram och skämma ut henne, det är inte mitt jobb. Men jag tänkte, vad gör man, säger man till sin gamla granne eller låter man de lösa det själva? Jag hade velat att någon sa till mig om de såg min dotter på 11, 12, 13, 14 år som rökte. Det är en ung ålder, det är för ungt. 15 år är ju för ungt det med, men verkar vara en ålder där de flesta redan börjar testa det mesta.

Jag kunde inte hålla mig, jag skickade sms. Nu hoppas jag att hon tar det på rätt sätt bara.
Vad hade ni gjort?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.