Marmor snyggt – Stronger Life

Stronger Life

Marmor snyggt

Innehåller annonslänkar

Hela veckan har jag varit hemma och det är verkligen som min man säger, så fort jag är hemma så får jag för mig att göra om i hemmet, beställa hem nya möbler, saker, prylar, dekorationer, jag vill rensa och Gud vet vad mer… haha. Varför är det så? Jag är så rastlös på något sätt och istället för att plugga teori eller istället för att träna eller vad som helst. Jag har nog alltid varit en sån person, jag tröttnar lätt på saker och ting, jag behöver förändringar och förnya mig. Det var många som inte kunde ens tro på att jag skulle gifta mig och kunna leva med en och samma man i mitt liv. haha, jag tröttnar ju rätt lätt på samma person hela tiden också. Men det verkar ha gått bra med just människor, samma vän, samma man, samma kollegor. 🙂 Nä men nu överdriver jag för skojs skull, så illa är det inte.
Men hur som, jag kom på att jag glömt byta kuddar i vardagsrummet. Jag måste ju byta till hösttemat så jag ska sätta min äldsta dotter på att ta hand om det projektet. Själv vill jag sätta mig med större projekt, som vad som behövs handlas hem, förnyas. Jag tänker mer som nya tallrikar, nya tallriksunderlägg, prydnadsljus och en mysigare belysning i hemmet.

Men när man kollar så passar man på att hitta annat smått som marmorsnygga laddare och vattenflaskor 😀 Alltså jag är expert på att hitta allt möjligt när jag egentligen letar efter en specifik grej.

Fler som känner igen sig?

Men en powerladdare behöver jag, på allvar, för jag märker att mina batterier börjar ta slut rätt snabbt och jag hinner inte alltid hem för att ladda om jag event/träning/nått efter jobbet.

 

 

MAI Stockholm bottle / Magnetic Ring Mount / DYRBERG/KERN Armband / QI Charger / Mobilskal / Laddkabel / Lipstick Powerbank / Klocka / Powerbank

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.