Konsten att mysa – Stronger Life

Stronger Life

Konsten att mysa

 

Innehåller annonslänkar

Jag är glad att jag tog VAB dag idag! Då kan jag koppla bort jobbet och bara fokusera på att mysa med min stora tjej som just nu är rätt så liten. Mysigt att gå omkring i myskläder och bara vara faktiskt, Gud vad jag behövde en sån här dag med min tjej.

Vi har spelat spel, lekt lekar och läst böcker. Nu ska vi snart äta lite och sen ska vi kolla på film för att chilla lite. Vi sitter med tofflor och myskläder men jag måste seriöst ta och införskaffa mig mer myskläder. Att bara ha träningskläder är inte kul.

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Nu ska jag fixa lite frukt som efterrätt och sen ska vi nog byta “miljö” lite och vara på övervåningen. På det sättet måste jag säga att jag tycker om huset men annars har jag aldrig tyckt om två våningar. Tycker det är onödigt stort, onödigt mycket att städa och onödigt mycket spring och space mellan oss.

Vi har kollat lite (jag har kollat lite) lägenheter men eftersom vi är rätt så kräsna av oss så har vi inte kunnat hitta något i närheten med den standard som vi önskar. Men jag tänker aldrig att ge upp, barnen kommer ju börja på en annan skola förr eller senare, rätt så snart så vi får se hur vi gör då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.