Tips för maken, farsan, brorsan, killen….. – Stronger Life

Stronger Life

Tips för maken, farsan, brorsan, killen…..

Jag tycker ju att män är lika mycket värda att fira som mammorna/kvinnorna. Men det är nog för att jag kommer från en sån fin pappa att jag har bra förebilder. Jag är tacksam för det för då kan jag fira min far och min man, från hela mitt hjärta, inte bara för att “man ska pga en dag”.

Vill man inte, så gör det inte. Vill man så gör det. Enkelt va?
Många komplicerar det lite för mycket och gör det till stora protester. 😀 haha lite komiskt egentligen.

En sak som är väldigt poppis bland farsdagpresenter, det är att göra sin egna öl. Rätt så coolt kit att ge bort, för mannen som älskar att dricka öl. Min make däremot är ingen öldrickare om det inte är en speciell öl som han tycker om. Den innehåller lite tequila. 🙂 Finns dock inte i Sverige.

Se fler tips inne på hemsidan, de har faktiskt bra tips gällande annat också som tex:
Bröllopspresenter
Presenttips

 

 

 

feelgood

 

Whiskey choklad // coola glas // Anti-skimm // Skapa eget öl //

 

Vill bara önskar er en fin onsdag allesammans. Ta hand om er och ta vara på de nära och kära vi har. Det handlar inte alltid om presenter, saker som kostar. Självklart vill jag slå ett slag även för de där presenterna som jag älskar att få och som är gratis. Sånt som att få en liten lapp i matlådan eller på duschspegeln, att få en puss på pannan på morgonen när jag sover och maken ska till jobbet, att få sms mitt i vardagen just because med en kärleksförklaring etc. Finns en massa sätt att visa uppskattning på. Hur som, ta hand om er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.