Bränna underhudsfett – Stronger Life

Stronger Life

Bränna underhudsfett

Söndag!! God morgon härliga söndag. Jag är inte redo för söndag för det innebär att det snart är dags att börja jobba igen men det visar bara hur dåligt jag mår inombords, för jag älskar ju måndagar egentligen. Men hur som helst, jag ser ändå fram emot den här söndagen. Vi får trevligt besök lite senare så jag ser fram emot det.

Men först har vi aktiviteter med barnen, Basket med lillan och jag ska ta en promenad med den som vill följa med ut idag, sen ska jag göra matlistan som jag alltid gör på söndagar. Veckans matsedel och på så sätt är det lättare att veckohandla bara det man behöver. Jag missade att väga mig i fredags så jag har inte koll på hur jag står till mitt mål som jag har med att komma ner till 65 kg igen. Sen är jag väl medveten om att muskler väger mer än fett men jag äter rätt och har hoppat på mitt pt schema igen med min dietist som ger mig ett kostschema att följa.

Varför ett kostschema? För att genom att äta rätt så orkar man träna och leva ett bra vardagsliv, om du äter för mycket förbränner du inte och om du äter för lite så blir det svårt att bilda muskler och ha orken som krävs att träna och orka genom dagen. Sen är jag ute efter att förbränna underhudsfett vilket jag samlat på mig duktigt av, för att förbränna den bäst så är det en specifik kost som krävs. Så here we go!

Obs det här ska bara vara för en period, tills du kommit dit du vill sen är tanken att öka på kaloriintaget igen. Man ska aldrig ligga under 1600 kcal/dagen oavsett vilket mål du har!! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. StrongMama

      Ja det är precis det jag behöver komma in i ! Jag hade det så förut och då funkade det som bäst, jag mådde bra och gick ner i vikt. Men sen vet jag inte vad som hände, allt blev tokigt och nu måste jag hitta tillbaka till det där. 🙂 Kram