Stronger Life

Vad är det här jag känner

Jag har börjat råka ut för saker jag inte känner igen med mig själv. Jag har inte varit en person som lider av ångest men plötsligt har jag haft det i flera dagar. Jag vet när jag fick det första gången men vet inte varför jag fortfarande har det. Jag har ett tryck i bröstet, jag kan inte andas ordentligt, det är som att jag inte får luft. Och det kanske låter konstigt men jag vill bara ta av mig kläderna, springa ut på gatan och se om jag kan andas bättre då. Det kommer och går, hemma känner jag inte lika mycket men på kontoret är det som att jag kan känna mer. Tränar jag så mår jag bra, men kan inte träna varje dag, hela tiden. Idag vaknade jag med hög puls, svårt att andas men för att jag la mig med oro i kroppen. Ibland är det som att jag glömmer bort att andas och håller andan och sen blir andfådd och får svårt att andas vidare.

Vad är det här? Varför? 
Jag fick det första gången när jag vaknade i Spanien, den sista dagen innan vi skulle åka hem. För mycket alkohol och vi hade pratat om så mycket hemska gamla minnen. Det kändes bra där och då men det är minnen som är tunga och händelser som jag helst vill gräva ner. Men där satt vi och tog upp allt igen. Inga problem, inga bråk, vi pratade lugnt och bra. Men rev upp för mycket.

När vi sen bara sov 3 timmar och skulle upp för att resa hem till Sverige igen så var ångesten så brutal att jag ville dränka mig själv. Sedan dess har den inte kunna släppa, dag in och dag ut så finns trycket i bröstet där, svårigheten att andas. Mindre på kvällarna när jag är hemma med barnen men annars är den där hela tiden.

Har jag förstört mig själv nu för all framtid? 
Kommer det här aldrig mer gå bort?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.