Stronger Life

Startar om delmål

Nu drar jag i handbromsen med onyttigheterna. Jag startar om och börja om från början känner jag. Jag mår inte bra av att gå upp för mycket i vikt. Jag vet att man ska älska sig själv, tycka om sig själv så som man är och visst jag hatar mig inte det handlar mer om att jag inte köper konceptet att man ska acceptera att man ser ut som man gör och låta allt bara vara. Jag tror det är ett sätt att vara lat på, att inte behöva jobba hårt för något du vill ha. Det är som att säga att ditt jobb är inte något du trivs på men det är okej och ger dig pengar, men du är typ olycklig inombords. Varför ska du då stanna? Det finns ju en massa jobb där ute du kan få och må bra över, som du slipper ha måndagsångest över och söndagsångest.

Så varför ska jag acceptera att nu ser jag ut såhär, jag har fött två barn och är förbi 30 år så (då ämnesomsättningen börjar försämras) det är så det är. Nej glöm det, Olga Rönnberg har klart och tydligt visat att man kan med bra mat och träning, få den kropp man vill ha. Har ni sett MammaFitness kontot på Instagram? Om inte så följ den för den inspirerar verkligen. En mormor på 55-60 år som lyckades se mer hälsosam ut, kvinnor över 40 år vissa över 45 år, som tränar lite hemma, äter rätt och ser vältränade ut. Varför skulle inte jag kunna? Ursäkter, bara en massa ursäkter.

Jag tänker inte lura mig själv längre, jag nådde mitt mål på 65 kg i somras, jag ska nå det igen. Nu kör vi!
Första delmålet – > 65 kg fram till typ mitten av december  .. svårt att sätta mål när jag inte ens vet vad jag väger just nu. Ska väga mig imorgon bitti så får vi se när jag ska lägga första delmålet.

Fitness-viktresa-ptonline-styrketraning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.