Stronger Life

Vackert gult till höstens färger

Innehåller annonslänkar

Jag tror det ligger is i luften. När vi var ute i helgen inne i stan, på Stockholm Waterfront Congress centre för att ta del av premiären av Robin Hood the musical, så insåg jag att det var isigt i luften. Det var riktigt kallt. Jag hade velat ha vantar, mössa och halsduk men ändå är det inte vinter än.

Undra hur den här vintern ska bli.
Jag är lite avis på en person som jag typ känner, som är helt såld på att köpa boende i Spanien han med. Så han ska få hyra vår lägenhet i december för att åka på visningsresa och komma hem med en lägenhet han med. Varför är jag då avis när vi redan har ett boende där? Jo för att han kommer få vara i värmen! och för att han kommer att få bo i vår lägenhet före oss!! haha, känns ju helt sjukt. Men lika bra att han gör det innan vi byter ut sängarna, för de ska bytas ut det första vi gör när vi åker dit.

I alla fall, längtar till vi kan åka och njuta av lite värme mitt i december månad. -5 grader i Stockholm typ och vi sitter i +23 grader ungefär. Lovely.
Men lite vintersnygg ska vi ändå bli innan vi bokar biljetterna.

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.