Stronger Life

Wife. Mom. Boss

Shit vad skönt det är att vara igång igen. Jag har inte tränat på ett tag, men nu så! Jag känner mig on fire! haha
Jaja, jag fick i mig en god middag, barnen hade lite vänner på besök och min mysiga stund försvann rakt upp i rök bara.  Jag ville ha en lugn stund med de men det blir inte alltid som man tänkt 😀

Jag såg den här tröjan på Instagrams sponsrade sidor och tyckte den skulle vara kul att ha. Man är ju allt liksom, i alla fall i hemmet 🙂

Nu ska jag försöka få en lite kort lugn stund de sista minuterna innan barnen ska upp och lägga sig i alla fall. Otroligt nog gick de med på att göra läxor, trots att det är höstlov. Men ja det är ju lika bra att ha vanan inne, vanan att göra läxor. Så nu tänkte jag att vi i alla fall kunde hinna med en läsningsstund i alla fall.

Jag längtar till torsdag förresten! Jag ska få yummilashes!
Shit vilket osammanhängande inlägg men ibland blir det såna också. 😀

God natt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.