Stronger Life

Lär känna mig del 1

Alla har vi saker vi inte tycker om, som vi avskyr eller bara inte orkar med. Jag tänker att ett lättare sätt att lära känna mig på är just att kanske köra listor. Bästa som finns, listor haha.

Saker jag inte tycker om 

  • Lögner, att man ljuger för mig är som att spotta mig i ansiktet. Att ljuga för mig, är som att dumförklara mig. Jag hatar det, jag avskyr det. Säg bara sanningen så jobbar vi på problemet, men ljug inte.
  • Spindlar, fy fan! Varför finns de ens? Små kryp som går hemskt och vidrigt med sina alla tusen hemska ben. Och att bo i hus gör det inte lätt kan jag säga.
  • Haters, stackars människor. Mest tycker jag väl synd om de men jag tycker verkligen inte om de. Att skapa så mycket hat, så mycket illa i världen. Att mobba på nätet, att ha i sikte att förstöra folks liv, vardag, att ha i sikte att såra. Hur kan man vara en sån ond människa tänker jag, men samtidigt tycker jag synd om de för att de måste ju må så dåligt.
  • Vinter, att frysa är inte min grej. Jag tycker snön är fin, vintern är vacker, så vacker men jag verkligen hatar att frysa. Jag slutar fungera när jag huttrar, vill inte duscha, vill inte gå upp ur sängen, vill inte gå ut, inget alls. Jag är en sol och palm tjej.
  • Ytliga och materiella människor, ja alltså vi alla gillar väl materiella saker, men att leva för det är en annan sak. Jag har ju träffat personer som kan bara prata om Pradaväskor, snygga chanelsaker, bla bla bla, Jag orkar inte prata bara ytlighet hela tiden, jag behöver djupa konversationer.
  • Stroppiga Influencers, såna som ser superstroppiga och tror att de är värsta. Alltså hade jag varit superstor bloggare så hade jag gärna varit lite mer ödmjuk, varit tacksam för att jag är stor just pga alla mina följare!
  • Dammsuga, jag tycker faktiskt inte om att dammsuga. Det gör alltid min man, jag har inte dammsugit en enda gång på 7 år sedan vi flyttade till huset. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.