Stronger Life

En till dröm att följa

I samarbete med Livehome.se

Vilken tur att vi snart ska vrida tillbaka tiden för det börjar verkligen bli mörkt på morgonen. Jag måste se till att skaffa mig en sån där sminkspegel snabbt för jag är livrädd att gå ut som en liten clown, överdriven i färg efter att ha sminkat mig i mörkret. 😀 Även om det snart är Halloween så vill jag se fin ut 😉

Jag är ju en sån där person som faktiskt älskar att få presenter, att få julklappar och bli överraskad. Jag är som ett litet barn, kanske för att jag växte upp som ensamt barn, man blir bortskämd och egocentrisk. Kanske inget man ska skryta om och det gör jag verkligen inte, tro mig. Jag skäms, men jag har ändå accepterat att jag är som jag är.

Barnen är lite lika mig men eftersom de är två så har de lärt sig konsten att ge bort och göra någon glad. Nä men ärligt det har jag också, det låter som att jag är värsta ego men så är det inte, jag älskar att ge bort saker. Så när vi nu närmar oss julen så kan jag gå loss på julklappar åt andra människor. Även om jag absolut vill och ser fram emot att få present jag med, som ett litet barn jag vet, så älskar jag att ge bort.

Till min mor vet jag redan vad jag vill ge. Varje år har jag missat chansen till adventkalender, de hinner ta slut snabbt nämligen. Men jag tänker vara ute i god tid denna gång, jag ska vara ute i god tid och se till att ha en adventskalender till min mamma men också till mig själv. För jag vill kunna njuta av julklapparna tillsammans med henne.

christmas-xmas-tomten

Något min mamma älskar i sitt hem är dofter. Eteriska oljor, doft ljus och rökelser. Så en adventskalender med just det, vore ju super! Det finns en adventskalender som heter Durance. Adventskalendern är från franska Durance har en med massa spännande produkter i form av doftljus, handkrämer, bodylotions men även mycket annat spännande som faktiskt får vara en överraskning. Det är ju en perfekt julklapp till de allra flesta som gillar härliga dofter, både till kropp och hem. 🙂

Åh det är nästan så att jag längtar till julen.. men inte riktigt än, inte riktigt så mycket. Jag längtar men ändå inte redo än, jag vill njuta lite lite mer av hösten innan jag släpper in vinter och snö i mitt hjärta. Jag har inte hunnit planera klart min december månad än nämligen. Jag hade ju tänkt att vi skulle åka till vårt ställe i Spanien men ärligt talat så inser jag nu hur mycket vi kommer att behöva planera först, pengar till nya sängar och annat smått men också till biljetten och december är den tuffaste månaden inför alla lanseringar och kampanjer.

En dröm är att fira jul och nyår i Torrevieja Spanien. En vacker dag, en vacker jul ska vi allt få göra det. Då ska jag sitta i mina 25 grader, tunika och leggings, framför julgranen och en kaffe i handen och fira julafton. Kanske år 2020 men det här året hinner vi inte få i ordning allt så snabbt.

Drömmar är till för att följa efter, uppfylla och njuta. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.