Stronger Life

Fegar ur

Är inte hösten otroligt vacker? Jag älskar hösten, jag tycker färgerna är underbara. Däremot är det tyvärr en väldigt kort tid man får njuta av det för det går så fort från att löven ändrar färg, faller ner till marken och lämnar träden nakna för resten av årstiden ända fram till våren.

En dag påväg till jobbet (tror det var fredag) så va det så fina färger på träden. Och andra dagen (tror det var efter en helg) så va det naket.

life-love-nature-beauty

Det går undan, livet passerar snabbt och det gäller att hänga med. Timmarna kommer alltid att gå förbi dig vare sig du vill eller inte, dagarna också, veckorna också, månaderna likaså och åren med. Tiden går inte att stoppa. Så istället för att skjuta på det du vill göra i livet, så kan det vara bra att sätta igång med det du vill göra. Jag har tänkt mycket på det och jag är ofta rädd för att följa de drömmar jag har. Jag vill flytta men vågar inte, jag vill studera men vågar inte, jag vill köpa boende men vågar inte, det finns så mycket jag vill göra men vågar inte satsa. Och varför jag inte vågar är olika anledningar. Jag är rädd att ”förstöra” mina barn, jag är rädd att ta ett felaktigt beslut, jag är rädd att utsätta familjen för sämre ekonomi bara för att jag vill studera… tankarna forsätter

Men livet är för kort för att grubbla så mycket, det går dessutom bara förbi en, så varför inte ta tag i det!? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.