Stronger Life

Veckans tanke

Jag har en massa tankar denna vecka. Jag har upplevt lycka, ångest och sorg på en och samma helg och vecka.. Jag har inte vetat vad jag ska skriva om heller men tillslut fick det bli om besvikelse på närstående.

Jag är uppvuxen med att familjen är viktigast, att familjen är den man alltid kan lita på och ska alltid finnas där. Men när det då finns familj/släkt som sårar en så djupt och som sviker så hårt, så vet jag inte hur jag ska göra med det.

Jag är bra på att konfrontera personer, alltså människor i min vardag. Men när det kommer till denna människa så är det svårt. Jag är inte van och jag har svårt att konfrontera. Så jag väljer att vara sårad i tystnad. Dumt, jag vet.

Igår fick jag se något jag inte mår bra av. Idag vet jag inte hur jag ska hantera det.
Varför är man så feg ibland, just mot vissa personer? Plötsligt är jag 5 år igen och kan inte ens ta upp ett problem.

blogg-tips-influencer

Jag behöver jobba på mig själv, mitt sätt att tänka, ta emot händelser, bearbeta etc. Jag behöver mogna inom vissa ramar och även lära mig hantera händelser som sårar. Jag skulle verkligen behöva ta hjälpa av någon professionell, prata med en person men till och med det är svårt att ta tag i. Vem, vart, när?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.