Stronger Life

Veckans tanke: dramaqueen

God morgon fina. Hur är det idag? Jag mår bra, det vill jag tillägga men jag blev fundersam igår över en sak. Personligheter. Jag har en kollega som är överdrivet känslig och pga det har han/hon hamnat i konflikter flera gånger tidigare med andra på jobbet, inkl mig själv. Vi pratade ut om det några dagar senare och det blev rätt okej. Jag däremot är rätt hård person. Du får inte många chanser med mig för jag tycker att man ska kunna bete sig, annars har man inte mycket med mig att göra för jag kommer inte klara av det. Och vad händer? Jo det uppstår en till konflikt. Nu fick jag nog. För mycket drama på ett jobb gör mig matt. Jag kan inte vara vän med någon som man måste tissa och tassa runt helt tiden, för annars uppstår det konflikter. Nä då håller jag hellre personen på avstånd och som en vanlig kollega och inget mer.

Veckans tanke blev alltså personligheter och olikheter.

Om jag vet att det finns en person i min närhet som är väldigt känslig medan jag är tuff, som är dramaqueen medan jag är rätt chill och med skinn på nästan, så ser jag till att hålla personen på avstånd.
Om jag vet att det finns en kollega som gärna springer till chefen för minsta lilla, som ett barn springer till mamma, aj då håller jag verkligen personen på avstånd.

Långt bort från mig, håll dig borta och skapa dina problem någon annanstans för hos mig finns bara skratt, bus och härliga känslor. Jag har varken tid eller lust med drama, känsligheter och annat som inte passar på en arbetsplats.

idiot

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.