Testade något nytt – Stronger Life

Stronger Life

Testade något nytt

 

mammafitness

Idag testat jag något nytt. Gick upp klockan 06:00 istället för 05:30 och testade om jag skulle hinna med min morgon med träning, läsning, meditation och väcka barnen, fixa de och skicka iväg de till skolan innan 08:00. Jag har ju flextid och kan komma in klockan 09 om jag vill så för min del är det ingen fara.

Så hur gick det då? Jo lite smått stressigt med tiden men det är nog en vanesak. glömde bort mig hela tiden och stressade mig fram till nästa steg hela tiden. Men faktiskt så hann vi i god tid med allt.

Det är tungt att gå upp klockan 5:30 varje morgon och dessutom gå upp och träna på morgonen med bara 6 timmars sömn varje natt. Och jag har faktiskt märkt att 30 minuter gör mycket på morgonen, jag känner mig mer utvilad när jag går upp 6 än 5:30.

När går du upp på morgonen och hur många timmar snittar du varje natt? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.