Stronger Life

Byter ut lite i hemmet

I samarbete med Ciqola Carpets

Har ni sett hur snyggt alla influensers gör om sina hem? Jag blir galen, det är ju precis vad jag vill. Måla om väggar och byta ut gardiner och bordstabletter, kanske till och med mattorna i vardagsrummet som jag är sååå trött på. Ungarna har dessutom varit slarviga när de ska ut till altanen och gått över mattan med skor på, något maken blir vansinnig på men trots det lär de sig inte.. haha

Jag kan ändå inte låta bli att kolla runt på mattor och då blir det ändå ljusa. Så envis. Men det är så snyggt, jag tycker om ljusa och moderna mattor eftersom vi har mörkare soffor och fåtöljer. Men kanske man ska låta bli att köpa in så stora mattor och ta mindre så att de inte täcker hela vardagsrumsgolvet. Ja alltså för att barnen inte ska trampa på mattorna. Eller så blir jag strängare med de, vilket medför en massa tjat, suck. Men sen kan jag tänka mig att kompromissa lite med maken, han vill ha mörk matta, det vägrar jag så varför inte en brunaktig matta. Typ en beige som gardinerna, som bild nedan. Det är fint och varmt, jag tycker om varma färger i hemmet, så att det inte blir för kallt.

Sen har jag en annan idé apropå göra om och färger, jag har länge velat göra om hallen. Måla om är rätta ordet. Jag vill såå gärna måla hallen vit. Just nu är den grå, tapeten är grå men lite lätta mönster men det får bli ett senare skede, för jag måste tagga ner lite med alla mina projekt. En sak i taget.

 

Rusta-inspo-home-husliv

Ljusa och lurviga, mysa och mjuka, det är vad jag vill ha i vardagsrummet.

Inne på Ciqola Carpets hittar man en massa olika typer av mattor till bra priser och snabb leverans och fraktfritt. Love it. Det ska vara snyggt, snabb leverans och fri frakt för att jag ska bli intresserad av att ens testa sidan. Detta uppfyller Ciqola Carpets utmärkt. Nu ska jag bara välja ut en bra matta till vårt vardagsrum och möjligen barnens rum också. Jag är så trött på den där bilmattan som de haft sedan de var småttingar, nu är de ju äldre tjejer och då ska de få lite finare mattor kan jag tycka. Hela rummet ska egentligen göras om, men jag ska ha tid för det också.

 

 

 

samarbete-Rusta

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.