Jag vill ändra om – Stronger Life

Stronger Life

Jag vill ändra om

innehåller annonslänkar 

God morgon lördag!!
Vad härligt att få sovmorgon, vad härligt att vakna utan måsten. Att bara gå upp (tidigt ändå men inte lika tidigt som på vardagen), äta frukost och ta en kopp kaffe, läsa min bok och sen höra små steg i trappen. Underbar känsla att höra barnen komma ner och få känna deras små söta, varma kroppar. Vilken härlig känsla det är att vara mamma. Mina fina små.

Det är lördag idag och jag har inga direkt planer mer än att ena tjejen ska på aktiviteter idag och den andra ska få göra läxan idag. vi brukar vara klara med sånt redan på lördagen för att inte behöva tänka mer på det under veckan.

Idag ska vi försöka möblera om i huset, jag ska försöka ta mig in till Lagerhause för att kolla vinglas och annat fint och sen kanske jag går förbi Åhlens för att kolla efter fina underlägg som jag sett att de har. Egentligen är det ju kanske bättre att klicka hem sakerna från internet för om man har Cashbackshopping så får man ju alltid tillbaka pengar när man beställer på nätet. Skulle ni regga er nu så får ni 50 kr att shoppa för dessutom. 😉

Men hur som helst så ska jag gymma lite just nu och sen åker jag kanske inte till stan för att kolla runt lite. Jag måste ändå in eftersom ett av barnen ska på kalas imorgon.

Hur ser er lördag ut?

blogg-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.