Stronger Life

Fredagskänslan

morgon

Fredag, vad härligt med fredag! Herre Gud vad jag har behövt det här, att nå fram till fredagen. Det har känt som att veckan gick snabbt men ändå har det känts som en evighet.

Min vecka var inte bra emotionellt. Igår var det kaos känslormässigt, ångestladdat och med ett jobbigt tryck över bröstet. Jag är livrädd att bli sjuk för när man mår riktigt skit så sänks immunförsvaret.

Än är inte allt bra, jag har ett jobbigt och tungt samtal att göra som jag helst inte vill ta tag i. Men livet är ju fullt av situationer som man måsta acceptera och förstå att det inte gick den vägen man ville. Jag vet faktiskt inte vad som är bäst, jag vet inte när man ska inse ”det här är inte meningen”.. Eller när man ska fortsätta kämpa för att tänka ”vill man ha något så får man jobba hårt för det..” Det är det som gör det så svårt i min vardag just nu, att inte veta vad jag ska göra. Men istället för att sjunka in i en ångest (som jag nu redan befinner mig i)så gör jag vad jag kan för att ta mig upp, för att undvika botten. Tacksamhet. Det är det bästa sättet, att inse vad man har nu, vad man har idag, vad man har att vara tacksam för.

livet-life

Idag är jag tacksam för att jag lever ett friskt liv, för att jag får vakna vid min familjs sida och krama om de, pussa de och njuta av att vara deras mamma och fru. Jag en fungerande kropp, jag är frisk vad jag vet och mår bra fysiskt.

Idag är jag också tacksam, för att jag har ett enormt stöd från både vänner, kollegor, familj och släkt, genom livet. Jag har alltid folk jag kan räkna med.

Jag är också tacksam för att det är helg, för att jag kan jobba hemifrån när det behövs och att vi har det så bra i Sverige gällande sjuklagar. Vi har rätt att må dåligt, vi har rätt att känna att vi inte kan ta oss till jobbet. Ibland slår ångesten in med dunder och kanoner, då är jag glad att jag kan sjukanmäla mig men att jag också kan jobba hemma när det behövs. Men mest tacksam över helg, att få ledigt, att få vila upp huvudet.

trevlig fredag <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.