Jag vill ändra lite – Stronger Life

Stronger Life

Jag vill ändra lite

God morgon torsdag!!

Vad skönt att det är snart helg, det går undan. Den här helgen ska jag ta fram en massa pappersarbete som jag ligger efter med till myndigheter, jag ska se över vad vi ska ha med oss till resan nästa vecka och sen behöver jag köpa på mig några presenter till ett var sitt barnkalas som barnen ska till inom kort men även jag också, till en vän som fyller år Jag kommer att missa firandet för jag åker ju bort men det betyder inte att jag inte kan ge bort en present och kanske fira bara vi två, i efterhand.

Idag blev det morgonträning igen men jag har funderat lite på en sak.. på om vi ska göra om i hemmet igen. Jag är en person som tycker om att möblera om lite för mycket. Men grejen är att jag kommer på nya idéer hela tiden. Jag har ett gymrum på övervåningen men har funderat lite på om jag ska ta ner gymmet till undervåningen istället. Låter mindre, kan träna mer avslappnat och behöver inte springa upp och ner hela tiden på morgonen med risk för att väcka barnen också. Jag går ju upp 5:30 och tränar 6:00 men barnen väcker jag inte fören 7:00 så helst vill jag låta de sova så länge det går.

mammafitness-ptonline-workout

Usch den här veckan har verkligen inte varit lätt, inte förra heller. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar och varför jag får gå igenom allt det här men jag tror ju på att “allt har en mening” så jag håller ut så gott jag kan. Egentligen vill jag bara gräva ner mig, ta en paus ifrån mitt egna liv, ta semester från allt. Men samtidigt är det bara att kämpa på och se om det här når ett slut eller inte. Jag vill bara veta om det kommer att gå vägen och helst vill jag ju att det går vägen. Jag har några dagar kvar på mig och sen berättar jag för er vad det är.

Ha en fin torsdag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.