Stronger Life

Veckans tanke: Noll tolerans

life-blogg-influencer

God morgon onsdag.? Mitten av veckan och snart helg igen känns det som, det går undan nu. Jag älskar känslan av att det går undan. Det jag däremot inte gillar är känslan av att öppna upp bloggen och inse att folk är verkligen inte snälla där ute. Jag har noll tolerans på kommentarer som inte är snälla. Har man inget snällt att säga så ska man inte yttra sig. Det är hemskt hur dåligt folk mår därute men jag har insett en annan sak som är värre.

Det är verkligen bara provokationer och kaxiga inlägg/kommentarer som lockar folk. Om man kommenterar på något sätt provocerande eller skriver ett inlägg som får folk irriterande, då rasar läsarna in på ens blogg. Men om man bloggar om vanlig vardag, tips, mode, träning eller vad det nu än är så är det inte alls lika lockande.

Det är otroligt tråkigt att inse. Jag vill inte bli en ”kissies” för att bli större som bloggare. Jag tycker inte det ska behövas. Jag bryr mig inte om det inte går lika bra med unika besökare som det gör om man provocerar, för jag är inte ute efter fiender, jag bara älskar att blogga, att få ner mina ord, att få samarbeten då och då samt ha en hobby som ger mig betalt för ”mödan”.

Vad är den verkligen världen för dig? För mig är det inte en blogg, jag visar inte mycket på min blogg av det jag gör. Min vardag kan bestå av träning, jobb, blogg, familjeliv, matlagning, promenad, fika, aktiviteter med barnen men vad jag bloggar om är träning, familjeliv. Inget mer. Det man får se är väldigt lite, det man får veta är ännu mindre. Av min vardag delar jag bara med mig ytligt vad jag typ gjort. Varför? Gillar inte att dela för mycket, just pga knäppa människor som älskar att hata.
För mig är den verkligen världen den jag kan ta på, mina vänner, mina kollegor, min familj, mina promenader, mina tankar, mina känslor, min träning, min mat, mina släktingar, inte Instagram, inte FB och inte bloggar. Tänkvärt.

Ha nu en fin dag, en härlig onsdag och njut av livet som aldrig förr. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.