Stronger Life

Kärleksmorgon

I samarbete med Nätdejtingtips.se

Hej hörrni! Hur många är vakna vid den här tiden och läser bloggar? När brukar ni läsa bloggar på morgonen? God morgon på er som är uppe och läser. 😉

Jag tycker veckorna går rätt snabbt numera, kanske det är för att jag har så mycket jobb att göra att jag knappt hinner kolla på klockan längre. Jag är otroligt tacksam för att jag har min man vid min sida som hjälper mig när det krisar. Eller egentligen alltid. Jag kan enkelt planera min vardag efter hur jag vill ha det för han är den som är så flexibel att han ändrar om det mesta för min skull. Hans prio är att jag inte ska vara stressad, må dåligt och det är smart, för han vet att om jag mår dåligt så kommer det gå ut över hela familjen på ett eller annat sätt. ?

Jag är tacksam för min man. Jag är verkligen tacksam att jag har han som make, som far till mina barn, i mitt liv! Vi träffades för 12 år sedan ganska exakt (september 2007) och det sa verkligen klick. Passionerade redan från början. Min bästa matchning hittills.

Jag kommer ihåg att jag var singel när jag började på hans jobb och undrade hur dejting går till ”nuförtiden” som jag tänkte då. Och då var det här 12 år sen. Men redan då var nätdejting inne. Kanske inte lika inne som Tinder ä nu men det var ändå rätt inne. Min bästa vän hade hittat sin sambo via nätet. Och en annan hittade sin fru. Sen kan man ju se personer som Alexandra Nilsson som hittade sin bästa Andreas via nätdejting och även Annica Englund, hon hade väl träffat sin Elias (nya killen) via nätet också.

Livet har mycket gott att bjuda på, det gäller bara att veta vart man ska leta. Även om jag tror mest på att inte leta och att bara låta det komma till en, tillfällena alltså, så kan man ändå aktivt göra något också. Lycka till med kärleken och ha en fin tisdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.