Träningspasset och nya mål – Stronger Life

Stronger Life

Träningspasset och nya mål

morning-good-sweden-blogg

God morgon nya veckan och måndag morgon. 

Det är en ny vecka med nya möjligheter och förmodligen en ny energi efter helgen.. även om jag inte riktigt känner mig utvilad än. Jag tror att jag har haft så mycket på mina axlar dessa två senaste månader (sedan september) att jag inte riktigt kan vila och slappna av fören det är klart. Vilket jag hoppas på att det ska bli inom kort.

Den här morgonen startade med morgonträning, den är lite tuffare än de övriga för att starta morgonen och veckan med ett go men den är ändå skön. Jag ska ju egentligen höja vikterna varannan vecka men eftersom jag tränar hemma, på morgonen, i gymrummet som ligger bredvid barnens sovrum, så vågar jag inte ta i för mycket för att inte väcka de. Men att lyfta 31 kg marklyft är egentligen en barnlek för mig, när jag vanligtvis lyfter mer än 45 kg. Men som sagt, jag försöker istället få upp flås och tempo för att svettas ut och få upp endorfiner.

Gör allt i A innan du går vidare till och så vidare .. Värm upp ordentligt innan, tex 10 min på bandet eller cykla. Vila 1 minut mellan cirklarna.

Mammafitness-ptonline-workout-fitness

Juste nu är det ny vecka också och det kommer hand i hand med nya mål tycker jag.
Nya mål att reflektera i slutet av veckan. Vad vill jag uppnå denna vecka, vad vill jag göra vecka 41 och hur ska denna vecka planeras.

Nya mål den här veckan: 

– Kosten: Jag skulle fortfarande vilja bli bättre och striktare med kosten. Varför slinker den där kanelbullen ner och chipsen, bara för att det finns? Bättre kost hela veckan!

– Träning: 4 träningspass och 1 yoga tillfälle är vad jag önskar denna vecka!! Hur svårt ska det vara??

– Barnen: Få barnen att göra sina läxor i god tid, läsa 3 ggr denna vecka och känna sig säkra på vad de gör.

– Ekonomi: Vara ekonomisk hela veckan. Tänk igenom nog vad som behövs inhandla, är det nödvändigt eller inte? Spara.

– Privat: Få iväg några viktiga papper på måndag! Idag är min deadline, på onsdag har jag ett viktigt samtal gällande dessa papper och på torsdag vill jag ha igång processen samt beslut fredag.

 

Har du några speciella mål för den här veckan. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.