Det här är mitt -Varför- – Stronger Life

Stronger Life

Det här är mitt -Varför-

Då va det kväll redan och jag fattar inte om det är att jag går upp väldigt tidigt på morgonen, men jag är så jädrans trött på eftermiddagarna. Men som sagt, jag vet inte om det är tidiga mornar eller om det är alla tankar och hinder vi har haft den senaste tiden. Jag kommer snart, väldigt snart att kunna berätta mer. Kanske redan nästa vecka!

Måndagen flög iväg. Jag gick upp tidigt, tränade, jobbade, åkte på några ärenden, tog äldsta tjejen till tandläkaren och hem för att umgås med barnen och maken. Åt middag, läste läxa, spelade spel och nu har jag nattat de. Jag är redo att gå lägga mig nu men det är bara för tidigt.

livet-photo-beauty

Det är så jobbigt att gå upp på morgonen ibland att när jag tänker redan dagen innan hur trött jag är, så orkar jag knappt fixa vikterna i gym rummet. Men sen tänker jag på mitt “Varför”. Det är så viktigt att ha ett “Varför” till varför man gör saker och ting. Då blir det lättare.

Mitt Varför till att gå upp tidigt på morgonen:

– Jag vill ha lediga timmar efter jobbet, skapa mer tid på dygnet. Efter jobbet är jag “ledig” och kan göra läxor med barnen, spela spel, prata, göra middag, bara ta det lugnt.

– Jag vill må bra, vara pigg och det blir jag på morgonen, jag håller mig frisk genom att träna och det är otroligt härlig att starta dagen med kaffe, läsning av en personlig utvecklingsbok, träning, meditation och en dusch för att sen åka in till kontoret.

– Jag vill må bra, jag vill känna mig duktig, effektiv, ha en bra känsla inom mig. Vilket jag får av att gå upp tidigt. Känner att jag gör något produktivt av att bara gå upp tidigt. Att njuta av tystnaden, starta dagen föra “alla andra” får mig att känna som att jag ligger steget före. Känner mig friskare, piggare, gladare, smartare, effektivare. Tänk att starta dagen med en sån känsla!!

Har du något varför? Om inte, kanske är dags att skaffa? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.