Stronger Life

Gör en Blondinbella

Jag är inte bra på att uppdatera på helgerna. Lite synd men ändå skönt att få ta en paus ifrån allt. Jag tycker ändå om att läsa andras bloggar men jag vill gärna ta en paus ifrån mitt bloggande och verkligen vara i nuet, närvarande med familjen. Jag tror det är bra att göra så.

Det är nog rätt sällan vi människor faktiskt reflekterar hur våra veckor ser ut. Hur vi lever, hur vi jobbar på, hur vi mår. Vi kör på, vecka efter vecka. Men jag tror mycket på att det kan vara bra att ha mål veckovis och tvinga sig att stanna upp och reflektera ”vad vill jag, vilka är mina mål denna vecka och vad vill jag åstadkomma den här veckan”  Och sen också sätta sig ner i slutet av veckan för att reflektera: ”nådde jag fram till mina mål, hur mådde jag denna vecka, lyckades jag med det jag ville..” Dags att göra en Blondinbella, Isabella Löwengrip. ”Dra i handbromsen och ta en paus…”

På så sätt tvingar man sig att andas, tänka, känna efter, reflektera och planera om.
Jag älskar ju måndagar för att få göra just det, sätta nya mål, nya tankar, ny energi och även fredagar eller helgerna för att reflektera vad jag gjort och vad jag kunnat gjort bättre. En nyttig övning många borde ha då och då.

Nu ska jag inte reflektera något mer, jag ska helt enkelt bara stänga ner och höra hur min make mår, som just kom hem efter en stund med sin släkt och jag förmodar att de pratat om allvarliga saker och är kanske deppig… (de har gått igenom rätt mycket de senaste åren).

God natt mina fina.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.