Lyft tungt och tacksamhet – Stronger Life

Stronger Life

Lyft tungt och tacksamhet

traning-workout

Imorse blev det ingen träning! Så just nu längtar jag hem väldigt mycket, för att köra mitt fredagspass.

Fredagar är lite lättare träning men ändå tunga lyft. Jag kommer ihåg att jag var rädd för att lyfta tungt förut, jag ville inte bli biffig. Ja jag tillhörde en av de som inte vågade styrketräna för jag trodde jag skulle se ut som brottarolga. Men ack så fel jag hade. Jag har verkligen fått det bevisat att med rätt kost och styrketräning så både mår du bättre men också går NER i vikt. Helt otroligt. Men det bästa är inte bara att du går ner i vikt utan att du formar kroppen så snyggt.

Ja ja, nu ska jag inte tjata ihjäl er om det här.
Det är fredag och dags för att känna lite tacksamhet för denna dag.

Jag känner mig tacksam för att jag inte är ensam i det här eländet jag går igenom, för min make är med mig och går igenom samma sak. Då kan vi stötta varandra och trösta varandra också.

Jag är också tacksam för att vi har en weekendresa att se fram emot inom kort. Två veckor till så åker vi. Längtar att få komma bort.

Jag är väldigt tacksam för att det är helg snart. Gud vad jag behöver det!

Vad har du för något som du är extra tacksam för idag?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.