Stronger Life

Hur gick det med målen

 

God dag söndag. 

Jag sov inte mycket i natt inte, mina tankar snurrar omkring, jag blir lätt väckt och sen somnar jag inte om så lätt. Nu har jag börjat ta KSM 66 igen som är bra just för att lugna nerver och må bra. Den är väldigt effektiv mot just nerver och ångestdämpande. Nu ha jag inte ångest men nerverna på topp, jo då det har jag.
Jag skulle väldigt gärna vilja bara ta en lång promenad på en pir, vid vattnet, rensa tankar med min make. Eller själv, det spelar ingen roll, men just att bara gå och promenera i en skog, sitta vid ett berg, gå vid vattnet. Jag känner att jag behöver något sånt.

Hur som helst, nu är det ju söndag. Skönt att bara ta en slapp söndag med sovmorgon (vaknade 08:30) och bara vara hemma hela familjen. Ingen ska springa iväg på gymnastik eller gym eller nått. Vi är bara hemma och myser. Däremot märker jag att min man och jag sitter bara och pratar hela tiden om våra planer, vi kan inte släppa det och det är väl det som gör att det blir svårt att sova ordentligt. Återkommer till den biten om ett tag.

Såå mina vänner… hur har det gått med veckans mål? Har ni haft mål och har ni lyckas med de? Jag var nog inte så bra denna vecka.

Nya mål denna vecka: 

  • Ta ett privat beslut (berättar mer om några veckor)- beslutet snurrar fortfarande men det lutar åt ett beslut idag. 
  • Få ihop mina träningar plus en powerwalk för att varva ner mer.- har absolut inte fått till den här träningsveckan! Ligger back. 
  • Stressa mindre, delegera jobb och göra det som är möjligt för att ta bort min stressiga situation just nu- jag har stressat mindre faktiskt. men måste lära mig att kontrollera mina tankar. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.