Stronger Life

Gjorde lite besök

Jag drog rätt tidigt från jobbet i dag och efter en hel del fika och födelsedagsfirande så kändes det som rätt beslut, jag gjorde inte mycket vettigt idag ändå. Dags att ta helg, min hjärna har gått på högvarv hela veckan. Jag är så trött, jag är slut mentalt. Jag har så mycket planer och funderingar att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Men det börjar närma sig slutet!! Är så glad. Om några veckor eller någon månad kan jag berätta mer.

Efter jobbet så åkte jag till min mamma för att hälsa på lite. Köpte med mig (mer) fika, som om jag inte redan hade fikat klart för hela månaden!! Alltså jag måste dra ner på bröd och fika för nu har jag gått upp något igen, att jag inte orkar mer. För mycket fika, är bara trött hela dagarna, istället för att äta bra, vara pigg och träna varje morgon. Ändring på detta nästa vecka!

Efter att jag varit hos mamma ett tag så kom min familj och hämtade mig. Vi åkte och köpte lite middag (grönsaker och dipp) och sen åkte vi hem för att fixa och dona med middag framför en fredagsfilm med barnen. Imorgon är det en tidig morgon för familjen, jag ska upp och träna och även vår äldsta dotter ska upp och iväg på sin gymnastik. Tror att de börjar tävla i november, så det är hårdträning nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.