Stronger Life

Hur löser vi det?

Snart firar min make och jag bröllopsdag. Vi kommer att fira 9 år som gifta men 12 som ett par. Det jobbigaste när man är bara har en person som kan passa ens barn, är att man inte kan fira speciellt mycket om det inte passar den andra personen. Jag hade helst velat åka bort på någon weekend resa antingen till Paris eller möjligen här i Sverige. Men om min mor inte kan hjälpa mig med barnen så kan vi inget göra. Igår försökte jag prata med henne men hon verkade inte så intresserad av att ta reda på om hon jobbade eller inte, vilket jag tycker är konstigt. Kanske jag missuppfattade henne eller tolkade in det fel men det kändes rätt tråkigt att inte ha mer engagemang så att vi kan få chansen att ta vara på vår kärlek.

Ja ja, nu vet jag inte hur det blir men kanske vi får nöja oss med en middag helt enkelt. 🙁
Men man får försöka se det positiva i allt och det är att vi ändå får chansen att vara med varandra, ensamma över en middag.

karlek-love-amor

Hur gör ni som inte heller har så många alternativ att ha barnvakter? Hur gör ni som vill hitta på något med er partner men kanske bara har en person som kan passa barnen och den personen är inte alltid tillgänglig. Frustrerande va? Jag funderar på att fråga min pappa men jag vet inte, måste ju vara rätt jobbigt för han tänker jag, han är ju lite äldre men nu när barnen är så pass gamla så kan de ju ta hand om sig själva egentligen, de duschar ju själva, går på toa, klär sig etc. Allt sånt som inte är kul för en morfar att göra kanske. Barnen är 8 och 9 år gamla. Vad skulle ni göra? (Mina föräldrar är skilda)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.