Stronger Life

Börjar bli dags va?

God kväll fina ni, kul att så många tittar in måste jag säga. Men jag hör inte mycket från alla ni hundra som är här inne varje dag. Det blir alltid lite mer kul att blogga om man vet vem man kommunicerar med.

I alla fall, trist inlägg det där förra och det blev inte bättre av att komma och hämta min äldsta dotter idag och inse att 4 klasskamrater sa hejdå till min dotter när de alla skulle hem till en av de och äta mellis för att sen dra till gymnastiken ihop men min går hem ensam. Varför har ingen frågat om min dotter vill vara med på deras gymnastik? Hon går ju också på gymnastik men på egen hand på annat håll. Samma sak hände när alla gick på innebandy, fotbollen, dansen och allt vad det är. Varför är det så? Varför frågar ingen? Varför?

Har jag gjort något fel? Har hon gjort något fel? Frågorna är många. Hon är en stark personlighet, hon syns och hon hörs, hon är inte rädd att säga sin åsikt men samtidigt är hon osäker på hur man leker. Kan det va det? Åh jag orkar inte, det gör ont, det känns inte bra och jag vet ärligt talat inte vad jag kan och ska göra. Men idag lägger jag mig med en dålig känsla i magen.

Jag hade i alla fall min mamma här på besök idag. En trevlig stund ihop med min kära mor.
När min make sen skjutsade hem henne medan jag la barnen så kände jag, herre jösses, jag måste skaffa körkort, på riktigt! Dags snart eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.