Stronger Life

Hitta rätt boende

Jag kom hem och gick igenom mina privata mail. Då ser jag mailen från en avisering på bostäder. Det finns nya bostäder i det område jag vill bo i, en bevakning som jag glömt, har kommit ihåg mig och hojtar till att flera 3or kommit in. Nu är jag inte ute efter en 3a, jag eller vi, vill ha en 4a helst men ibland känner jag att jag tar det jag kan få. Lite dumt eftersom jag borde sikta in mig på något jag verkligen vill bo i istället för att utsätta mig för att hela tiden hamna i ”tillfälliga” hem. Men ibland blir jag så desperat att jag kan godta en 3a.

Jag kände hur min energi tändes på nytt, plötsligt kom solen fram och allt bara kändes så härligt. Gnistan som höll på att slockna gällande bostads sökandet men faktiskt så kände jag nu att den tändes igen.
Samtidigt blir jag lite trött på att behöva känna så år efter år. Att alltid längta men inte riktigt vara den som är redo på att offra rejält för att komma loss från radhuset som jag inte vill bo i. När blir jag nöjd egentligen? När hittar jag det boende jag vill stanna i? Kommer det ens hända någon gång?

boende-lycklig-offra-framtid

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.