Stronger Life

Taggad inför framtiden!

blogg-kaffe-morning-coffee

 

God morgon på er! Jag gick upp 5:30 PRICK för att dra på mig träningskläder, gå ner och ta en kaffe, en miniskål på tre skedar typ, med grekisk yoghurt och lite havregryn och sen blev det lite tyngre lyft på mitt gym. När jag var klar så gick jag ner igen, duschade, gjorde mig en smoothie och sen upp för att väcka barnen och sminka mig.

Nu är jag klar och redo för en dag på kontoret!
Endorfinerna är på topp, kroppen värker med träningsvärk men det är ändå skönt och jag mår allmänt bra. Vilken skillnad på mornar när jag tränar och inte tränar.

Idag ska jag sätta mig ner och skriva ut lite bilder på mina golas i livet, för att kunna göra en vision board. Känner mig så taggad inför min framtid. 🙂 Jag ser verkligen fram emot hösten! Träning, kost, nya planer. Jag blir nyfiken på hur människor mår, som inte har mål i livet. Jag säger inte att alla måste ha det men jag menar att vill man komma någonstans så måste man ha mål, visioner och en plan. Jag älskar ju att läsa böcker som har med personlig utveckling att göra, det peppar mig och motiverar mig så hårt. Just nu läser jag en som heter morgonpigg och den ger mig så mycket motivation att ta mig upp på morgonen och träna, så att jag har min eftermiddag ledig. På så sätt har jag skapat mig ”mer tid” efter jobbet. Ledigt från träning ger mig tid att vara med barnen och ordna med middag i lugn och ro. Det var två av mina mål, som jag alltså har nått, mer tid med barnen, träning som livsstil inte som måste. Check!

Har du något du ser fram emot?

 

naked-naken-ben-svartvitt-photo-konst

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.