Stronger Life

Lördagens status

Hello my friends, jag har haft en sån fin fredag och lördag med mina barn. Däremot var jag med om en tråkig sak och det var att min skyddsrummet som jag hade runt foten gick sönder och amuletten försvann mellan några springor. Det kändes så trist men nu är den borta, jag vet inte om de går att få tag i här i Sverige för jag köpte den utomlands men jag ska höra mig för med några vänner som har koll på sånt.

Annars har dagen varit kanon! Vädret har varit kaos, upp å ner, haha, regn och sol men det har varit bra ändå, vi har varit ute och inne vartannat beroende på hur vädret har varit. Vi fick lov att springa in på HM och köpa en tröj/jacka till barnen för att de inte skulle frysa (vi var lite dåligt klädda) men sen kom spöregnet så tröjan kvittade haha.

Nu är vi hemma igen, jag har råkat fastna för Bubbelroom och FAN säger jag bara. Jag har sett så mycket fint och är uppe vid 3100 kr i varukorgen! Men jag tänker att allt kommer väl inte passa, så av 7 tröjor kanske 3 passar bra och känns wow nog att behålla. Vi får se, jag tänker inte köpa något över 1000 kr tänker jag, för sen har jag byxor som ska inhandlas också, så det här får bli tröjshoppingen. 🙂

Nu ska jag se vad vi kan äta och sen blir det lördagsmys med hela familjen.

mode-klader

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.