Stronger Life

Vad kan du göra?

När jag hör nyheterna om Amazonas för några veckor sen så blir jag rätt mörkrädd. Hur hemsk får man vara som president Bolsonaro? En korrupt, elak och hemsk människa. Som inte vill ta emot hjälp, som inte vill göra något för Amazonas. Varför är man så? Och det har heller inte varit en stor grej på nyheter och sociala medier fören artisterna började skriva om det och upplysa folk om att Amazonas faktiskt är våra lungor. Amazonas står för 20% av vårt syre varje år. Fattar ni vad det innebär om Amazonas brinner bort? Fattar President Bolsonaro det?!

Vill du göra något, vad kan du göra och andra funderingar.. läs nedan text taget ur en internetsajt.

Bortsett från att du kan försöka bli papperslös och hjälpa regnskogen genom att minska pappershanteringen så kan du också skänka pengar till en välgörenhetsorganisation som jobbar för att rädda Amazonas. Som tex WWF, där du kan bli medlem eller skänka en engångssumma eller kanske Amazon WatchGreenpeace eller Rainforest Action Network är seriösa alternativ!  Källa

Jag önskar allra helst att jag kunde åka dit och hjälpa till, jag tänker på Amazonasskogen, men jag tänker också på alla djuren.

blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.