Stronger Life

Löwengrip på Ellos

Hade ni hört att Isabella Löwengrip skulle komma ut med en kollektion på Ellos? Jag fick nys om det igår och idag lanserade de kl 09:00. Hon skulle göra en budget kollektion som passade ”vanliga människors” plånböcker men som ändå var snygga plagg och tidlösa. Ja alltså det är basplagg men en finbyxa för 1500 kr och en kavaj för 2000kr?! Inte klokt. Jag blev, från att ha varit rätt taggad och full av förväntningar så blev jag bara besviken. Se kollektionen här.

Alltså missuppfatta mig inte, alla plaggen är ju jättesnygga. Jag skulle väldigt gärna vilja ha finbyorna och en tröja men jag lägger inte ner 1500 kr på en finbyxa om det inte är Ralph Lauren typ. Men visst har hon stil men jag ser henne inte än som en person som är likvärdig modeikoner som Ralph Lauren och Coco Channel tex. Jaja, ni fattar. Men jag tycker ändå att hon är grym, grym som skapar så mycket, som tar sig an så mycket jobb och nya påhitt hela tiden. Hon är riktigt cool faktiskt.

Nu ska jag sluta babbla mode och fixa det sista i hemmet för att gå och lägga mig. Jag är så trött efter den här veckan. Maken jobbade natt så han är slut och sover redan. Barnen sover redan. Jag är den enda som är vaken och ska också ta och lägga mig snart. Egentligen skulle jag börja min träningsmorgon på torsdag (imorgon) men jag orkar nog inte det riktigt än. Jag har sovit för dåligt för det.

God natt världen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.