Stronger Life

Aldrig mer återvända!

vackert-naturen-havet-sol

God morgon världen, vilken härlig syn att få se det här på morgonen. En vacker sol som stiger upp och hälsar dig välkommen till denna nya dag. Visst borde vi vara tacksamma över mer i livet? Så som att vi tar för givet att få vakna upp på morgonen, få andas igen en ny dag, att få se solen, se molnen, se våra nära och kära, att få uppleva ännu en vecka och få ta del av en ny dag, ny vecka med nya äventyr. Tacksamma över att få gå hemifrån men också få chansen att komma tillbaka hem och se alla, för ibland kan jag tänka:

Tänk att man vet aldrig när man ska gå hemifrån och aldrig mer återvända.

Ja jag vet, det låter dramatiskt men jag tycker vi behöver bli dramatiska ibland för att inse vad vi behöver uppskatta mer då och då samt gå hemifrån eller komma hem med en ny energi på livet. För att på något sätt spräcka den där bubblan som vi gärna lever i, roboten som leder oss från hem till jobb, från jobb till gym, från gym till hem.. osv.

Varje vecka, varje månad, varje år, har vi chansen att göra om och göra rätt så som vi vill och genom att ha tagit lärdom av våra misstag har vi lärt oss mer, vuxit mer och kan göra det på annat sätt för att se om det blir bättre. Många kan känna att vi börjar om hela tiden från vecka till vecka eller månad eller år till år men jag kan känna att vi får börja om för att skapa det liv vi vill varje vecka, månad eller år. Det blir vad du väljer att se det som, negativt eller som en möjlighet.

Skapa dig nu en riktigt bra dag idag! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.