Stronger Life

Mode för hösten

Vi hade en fin helg, lekt i parker med barnen trots att jag varit rätt dålig. Hostan tar död på mig och att vara täppt ska vi inte ens snacka om. Men jag är en sån som sätter barnen först och mig sist i många lägen, inte bra jag vet, men vad ska de göra hemma bara. Klart att maken kan ta ut de men jag vet också att jag blir rastlös av att bara vara hemma själv och inget göra. Alltså det är ju något fel på mig haha. Men jag tog mig ut i alla fall och jag är glad att jag gjorde det, de var så glada. Vi gör ju så ibland att vi bara åker omkring lite och hittar vi en park så stannar vi och leker lite. Två timmar senare åker vi hem. Lagom och bra. 🙂

Det va skönt väder så egentligen ville jag stanna ute längre men vågade inte utmana ödet, jag va rätt så dålig.
Jag hoppas att vädret fortsätter lika härligt denna vecka också men jag tror inte det, har för mig att höstklimatet är på ingång. Det kommer regn och ca 17-19 grader. Vilket får mig att undra vad jag har för höstliga kläder kvar från förra året? Tänk att man har inte så mycket sommar här och ändå hinner jag glömma bort vad jag har i min höst/vintergarderob. Jag kommer dock ihåg att jag behöver fler jeans. Har varken bra variation på jeans eller boots. Tjocktröjor är ett måste på mitt jobb för att det är kallt där.

Det här året är jag helt inne på naturfärger till hösten. Jag är inte säker på att jag passar i det eftersom jag är lite mörk i hyn, som gyllenbrun.

 

Tröja // Jeans // Boots

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.