Stronger Life

Var inte beredd

Hej på er denna kväll. Har ni det nice? Jag har haft fullt ös med mina barn och deras vänner. Alltså wow vad man glömmer hur det är och så är man lite dumsnäll och säger att ”ja visst kan hon få följa med till oss…” men sen inser jag att herre Gud det här orkar jag inte med själv. Maken jobbade över och där stod jag och gjorde middag till alla barnen och mig själv. Jag fick spontanbesök jag med, av en vän så jag gjorde lite extra mat. Men trots detta så räckte inte maten för barnen var hungriga. Jaha, jag ställde mig och gjorde mer mat. Jag gjorde middag två gånger och ändå var mina barn hungriga på kvällen innan läggdags sen. Vad händer?! Växande fas eller?

imorgon har jag äntligen lite sovmorgon, är så trött eftersom jag går upp kl 5:30 varje morgon och tyvärr kommer jag inte alltid i säng när jag ska. Men idag ska jag ner i säng tidigt, jag offrar att fixa naglarna och tar det imorgon istället.

I skrivandet stund så kommer min man hem, så jag ska ner, prata, dricka lite te och sen ner i säng. Imorgon ska jag ta sovmorgon, börja jobba hemma lite gran och sen ta en kort dag på kontoret om jag kan. Jag har en massa möten och utbildningar men jag måste hämta mina barn eftersom maken jobbar över igen. Så vi får se hur morgondagen blir.

Ser fram emot helgen, ledigt, kalas, fika och lite aktiviteter som börjar med barnen.

blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.