Stronger Life

Insåg just att

Brukar ni ha musik i öronen varje gång ni kliver ur hemmet och ska ta bussen eller tåget? Jag är en sån person som alltid har det. Men så i såg jag en dag när kaffe glömt slå på radion, att man liksom hör sina tankar på något sätt, när man inte har musik inpluggat. Vilken härlig känsla det va!

Jag säger inte att man bör göra samma varje dag men då och då skulle det nog vara bra, om man tillät sig lyssna till sina egna tankar lite. Skippa mobilen helt. Ingen musik, ingen Instagram, bara jag och mina tankar.

Det är då jag kan känna efter hur jag mår, vad jag känner, lite mindfullness.

lyssna-livet-blogg

 

Jag har börjat inse att jag behöver lyssna mer på mig själv nuförtiden. Jag behöver koppla bort mig lite mer, ta en paus från sociala medier, ta en paus från att vara inpluggad i lurar med poddar och musik. Jag behöver inte direkt hitta mig själv, men nästan. Det är som att jag får mer behov, ju äldre jag blir, att ha lugn stund för mig själv.

Känner du likadant ibland?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.