Work harder – Stronger Life

Stronger Life

Work harder

Det finns en sak som jag länge drömt om, en sak som många önskar tror jag. Det skulle få mig lugnare, ha mer tid för livet, mer tid för att vara jag. För är det något jag jobbar hårt för, så är det att få ett lugnare liv, mer harmoniskt och mer tid för mig själv, att leva och göra det jag önskar. Vem vill inte det?

VI är några kollegor som verkligen vill och drömmer stort om att övertyga vår arbetsgivare att vi kan vara minst lika effektiva och jobba bra om inte bättre, på 6 timmar istället för 8 timmar.

Vi skulle ha mer tid att träna, mindre stress med att hinna hem till barn, laga middag, göra läxor med barnen, tvätta, hämta ett paket.. ja vad som helst. Tänk hur bra alla skulle må. Jobba 6 timmar med samma lön och ha tid att ta hand om sig själv. Man skulle må så mycket bättre, vara mer harmonisk och lugn av sig tror jag. Man skulle ge mer på jobbet eftersom man vet att man ska hinna det på mindre tid för att sen dra iväg tidigt.

Alltså egentligen behöver jag inte övertyga er känns det som, det är rätt givet eller? 🙂

life-blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.