Såhär började jag – Stronger Life

Stronger Life

Såhär började jag

influencer-topblogg-kost-health-beauty

.. min morgon. Vilken otroligt härlig morgon jag fick idag och vilka härliga dagar vi kommer att få hela denna vecka! Sensommar när den är som bäst, love it. Det är måndag och jag har starta måndagen med träning innan jobbet. Det är en lättnande känsla att ha det klart för dagen och att börja med att vakna till i hela kroppen.

Nu väntar en härlig måndag med ny energi efter en uppladdande helg. Jag ser fram emot att få sätta tre mål som ska uppnås denna vecka. Jag jobbar mot en dröm som jag verkligen vill uppfylla oavsett om det är 2020 eller om 5 år, men jag vill verkligen ha det uppfyllt. Så just nu jobbar jag hårt för att lyckas med den här drömmen som jag gärna berättar om så snart jag börjar närma mig lite.

liveyourdreams-life

Du ska inte låta andra trycka ner dina drömmar. Du ska aldrig ge upp på de heller, för många gånger rinner det ut i sanden och sen glöms det, men det blir återkommande efter några år igen. Sen rinner det ut igen och sen kommer det tillbaka igen… Ja då är det dags att ta tag i det tycker jag. Vad väntar jag på? Bli gammal? Bli pensionär? Nä jag tänker inte vänta med mitt liv, jag vill göra något nu, som ung och vital.

Låt ingen trycka ner dina drömmar, låt igen och inget få dig att glömma dina mål.

Ha en fin måndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.