Att göra idag – Stronger Life

Stronger Life

Att göra idag

Jag vaknade otroligt seg och trött idag. När jag lägger mig efter klockan 12 på natten, så vaknar jag bakis. Det är pinsam och jobbig känsla, att man inte ska klara av mer än så, haha. Men så är det, kanske för att jag blivit äldre eller för att man inte är van.

Nu när solen börjar ta sig fram och jag har sett att det är rätt varmt ute, så vill jag orka göra något med barnen. Har ni tips på vad man kan göra? Jag är lite trött på att varje gång man gå ut med familjen så ska det kosta mer än 2000 kr varje dag. Kan man inte göra roliga saker som inte kostar?

Just nu ska jag bara få i mig lunch och sen sätta mig och gå igenom sidan Visit Stockholm för att hitta något att göra med de i eftermiddag. Jag är sugen på så mycket men orken är inte där, vad gör jag åt segheten!
Jag vill åka båt, buss, gå på museum, besöka någon park. Ja jag vet inte, en park låter mest ekonomiskt.

familjeliv-barn-kids

Det värsta är att när jag börjar kolla runt så fastnar jag på nätet och kan kolla på en massa saker, ibland även utanför Stockholm och tillslut har det gått flera timmar utan att jag ens har hittat något för just den här dagen haha. Jag känner mig hopplös.

Ibland känns det som att alla har så mycket energi, så mycket ork hela tiden. Jag brukar ha det men vissa dagar vaknar jag helt slut, som idag. Jag vill dock inte att mina barn ska lida av det. Så hur rycker jag upp mig.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.