Superstan – Stronger Life

Stronger Life

Superstan

Den här eftermiddagen blev härligare än vad jag hade trott. Det blev ett oväntat stan-besök med familjen och det blev glass, fika och middag inne i stan. Hade inte planerat att vara inne så länge men det blev en hel eftermiddag. Jag tror jag kom hem minst lika trött som mina barn, haha. Och helt ärligt hade jag kunnat lägga mig samtidigt som de, det är bara det att då kanske jag vaknar upp mitt i natten och är pigg.

Imorgon lördag väntar en ny dag med nya tag och härliga äventyr med familjen. Jag har en liten dröm om att åka in till något mysigt cafe och äta frukost där inne i stan eller på södermalm men jag vet inte hur folk gör, för mina barn är rätt hungriga efter 30 minuter att de vaknat och inte hinner vi gå upp och fixa oss inom 1 timme. Så hur gör folk?

Jag tror det får bli någon gång när vi kanske sovit över på hotell och det gör man inte ofta i staden där man bor direkt men någon gång kanske man kan göra det.

Nu tänkte jag vila mina fötter lite, slökolla på teve med maken och sen lägga mig tidigt.
Imorgon väntar träning, tvätt och en familjedag. 💜

bloggare-topp-vip-blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.