Att skapa egentid – Stronger Life

Stronger Life

Att skapa egentid

Jag läser lite här och där på olika bloggar att många mammor ska ha egendag med ett av sina barn. Och jag tycker det låter hur mysigt som helst. Jag läste det först hos bloggaren Paula Rosas och tycker att om hon uppmuntrar andra till att ha såna dagar så är ju det kanonbra.

Oftast vill jag också ha såna dagar, gärna lite oftare än de få gånger jag har haft det men tiden räcker inte alltid till. Dagarna går i ett och med två barn är det lätt att glömma bort. Inga ursäkter egentligen, man får ju lov att ta sig tid antar jag men sanningen är så som jag nämner. jag sjunker in i vardagens karusell.

Men nu fick jag lite inspiration till att dra mig i kragen och faktiskt göra något av det här. Jag har två barn och en make, klart jag ska klara av att ha egendag med mitt barn jag med. Hon förtjänar det, de förtjänar det. Att få egentid med sin mamma. Så jag ska sätta mig och fundera ut när det passar bäst och vad vi kan göra. För att åka och sova på hotell och hela kitet mitt i vardagen, blir nog lite stressigt för mig som har jobb och tider att passa. 🙂

Nu är det fredag och det känns mer som en familjedag. Ser fram emot att få ha en trevlig kväll med familjen, kanske spela lite spel och äta något gott.

Tips på vad man kan äta? Som inte är godis alltså. Jag tänker mig något sånt här ungefär.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.