börja idag – Stronger Life

Stronger Life

börja idag

Hello my sweet blog! Jag älskar att blogga, att känna tangenterna smattra och få ner mina tankar på “papper”. Men tyvärr räcker inte alltid tiden till men jag jobbar på det. Jag har en dröm som så många andra, att få mer tid på dygnet men jag vet att det inte handlar om att få mer tid, utan att skapa det genom att prioritera rätt saker. Så jag har satt mig ner, värderat om mitt liv, vad jag vill göra, vad jag vill prioritera och hur jag ska göra. Jag har gjort det förr och det gick rätt bra men sommarlov och brist på rutin, kom emellan. Nu är det snart slut på sommaren och vi går mot höst och nya tider, nya energier. Jag känner mig redo för nya utmaningar.

influenser-framtid

 

Nu ska jag börja min morgon med att sätta upp ett mål som jag ska ha idag som för mig ett steg närmre mina lifegoals. Livet är värt att kämpa för, livet är värt att forma om till det du vill ha. Du är värd, ditt liv är värt, du förtjänar det bästa, så klart du ska jobba hårt för att få det liv du önskar dig. Inget kommer gratis så börja idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.