Arom hemma – Stronger Life

Stronger Life

Arom hemma

samarbete

I samarbete med Livehome.se

Sorry att jag varit borta från bloggen ett tag men jag hann inte riktigt komma i kapp med de bloggar jag driver, med det jobb jag gör och hela rutinen i hemmet.
Det har varit svårt att komma igång med rutinerna, även om jag tycker om de och längtat lite efter de så är det svårt när barnen inte börjat skolan än. Sen när fritids stänger och man måste ta ledigt lite här och där så blir det inte som att man börjat jobba på riktigt. Men nästa vecka är det på allvar!

Jag har ju försökt att komma igång i hushållet, med att handla hem maten för veckan, med att göra storkok för hela arbetsveckan, med träning och barnen men jag halkar efter med städ och hus. Och det är något som är väldigt viktigt för mig. Att ha ett välstädat och rent hem är viktigt i den mening att jag mår som mitt hem är. Jag vet inte hur det kan vara så viktigt för en person men faktiskt så är jag styrd med hur mitt hem, min borg, ser ut.

Är det rörigt i hemmet så har jag svårare att planera, att fokusera och må bra, för jag blir rörig i huvudet så som det är i hemmet. Men när det är fint och välstädat så brukar jag ha lättare för att fokusera och återhämtar mig lättare av stressiga situationer.
Så många gånger har jag funderat på om vi ska ha städerska som kommer hem till oss då och då för att få ordning på allt. Det är inte så mycket att det handlar om att städa upp smuts för rent har vi det, men stöket är värst. Har man barn och har man hus, så är det svårt att hålla efter, speciellt med heltidstjänster, träningar, aktiviteter etc.

blogg-samarbete

Men nu har jag städat upp fint och rent i hemmet och det blir lite som en sån där känsla av att ha bytt sängkläderna, en sån där behaglig känsla. Just nu doftar det gott från barnrummet med mina doftpinnar men jag skulle helst vilja ha en Aroma Diffuser som är en jättevacker och stilren, oval, äggliknande led-lampa som sprider doft. Man kan ställa in den i olika färger och den passar i de allra flesta vrån i hemmet.

Det har ju blivit väldigt populärt att inresa hem med harmoniska teman, lite yoga och meditationsinspirerade ställen i hemmet. Och den här lampan kommer i så många olika stiler att den passar in i det mesta. Jag tycker verkligen de är superfina! Sen att man kan välja mellan olika eteriska oljor är också bra, De är alltid så bra för olika saker så som sinnesro, då kan man ha lavendel tex eller om det ska vara för att piggna till och bli energisk så kan man använda Citrongräs oljan. Jag älskar sånt, tycker det är fint, härligt och ger mig något både till hemmet så som till mig själv. En renare känsla, en fräschare känsla och mer harmoniskt i vardagen.

En av de bästa tipsen just nu, det är att du kan få 15% rabatt!!  Med koden Diffuser15
Ger 15% rabatt på hela ordern 

Nu ska jag njuta av mitt rena och städade hem innan jag dyker ner i sängen bland de rena lakanen. 🙂
Godkväll.

samarbete-bloggare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.