Höstens projekt – Stronger Life

Stronger Life

Höstens projekt

Vill man verkligen blogga med ansiktet utåt eller som anonym. Jag menar den här världen är så sjuk, det här samhället är så skadat att man får mer hat än kärlek. När jag läser kommentarer på andra bloggar så blir jag mörkrädd, jag orkar inte visa min profil ens. Men samtidigt är det bättre och ger mer om man är publik eller vad jag ska kalla det. Det tåls att tänka på.

socialamedier

 

God morgon fredag! Så är det höst nu eller har vi lite kvar av sommaren? Jag måste säga att vi ändå har haft bra temperatur även om det varit mycket regn hit och dit. Men regn är ju nödvändigt så det är ingen idé att gnälla på det. Dock undrar jag om det är dags att lägga undan sommarkläderna? Känner mig inte riktigt redo att släppa taget om sommaren men ändå finns det något inom mig som är redo för hösten och vill ge sig in i den perioden. För mig är hösten en period med mycket nya planer eller nya tag och ny energi. Man har laddat hela sommaren och har förhoppningsvis ny energi att ge till sina projekt.

Så vad har jag för projekt nu då? 
Jag funderar på att ge mig på körkortet igen. Jag hann inte plugga klart innan sommaren och igår när jag satte mig i bilden med min make så kände jag att jag så gärna ville sätta mig och köra iväg. Känslan hade varit underbar. Jag måste ta tag i det här innan jag blir för gammal och skäms.. vilket jag redan gör haha.
Mina andra projekt avvaktar jag med att säga än. Det är min kropp och det är mitt körkort som jag kan tala om just nu.

Har du några projekt denna andra halva av året? 

blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.