Stronger Life

Gubben i lådan

I samarbete med Lastcykel.se

 

Hello på er, hur är det med er? Jag har haft rätt mycket att göra på kontoret nu när vi är tillbaka på jobbet. I morse var jag ute och promenerade en sväng innan det var dags att sätta sig framför datorn. Det är härligt när man ser folk och rörelse därute, annars hade jag nog varit väldigt rädd, haha, fegis som jag är.

Men att se en pappa med sina barn på en lådcykel kan man alltid bli glad över. Den ena var sovandes och den andra tittade ut nyfiket och vaket. Så himla söta. Hade jag haft små barn igen, så hade jag lätt skaffat en sån där lådcykel för att köra runt ungarna. 🙂 De är ju smarta både som träning (tyngre att cykla med barn) men också praktiskt att köra runt ungarna på en och samma gång, båda två. Åh! för att inte nämna att det går ju storhandla med de också, cyklarna alltså haha.
Vid närmare eftertanke så kan jag faktiskt ha en sån redan nu! De håller ju på att bygga en stor matkedjeaffär hos oss några 5-10 minuter bort i promenad och skulle jag storhandla så passar en sån lådcykel med ”förvaring” på jättebra. Det var ingen dum idé alls.

Ja ja, tåls att tänka på, men nu har jag annat att foka på så som priser och aviseringar. Jag ska gå igenom fakturor och artiklar så att jag kan bli klar för dagen och veckan för den delen. Sen vill jag hem till min familj, mina barn, min make, och bara vara. Jag är fruktansvärt trött idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.